Heti menü

2018. április 16. – április 20.
12 és 15 óra között

2 fogás 1 990 Ft / 3 fogás 2 490Ft

Hétfő
Kukorica krémleves 7.
Currys pulykaragu zöldségekkel, párolt jázminrizzsel 7.

Kedd
Frankfurti leves 7.
Hagymás pirított kacsamáj steakburgonyával

Szerda
Zöldségleves 9.
Kelvirágos csirkerizottó füstölt sajttal 7.

Csütörtök
Gyümölcsleves 1.3.7.
Chilis-fokhagymás bundában sült hal, zöldséges bulgurral 1.3.7.

Péntek

Sertés gulyásleves 9.
Dijoni mustáros csirkeragu burgonyakrokettel 1.3.7.

Heti desszert
Túrós pite vanília öntettel 1.3.7.

Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Étel és italfogyasztásra 10% szervizdíjat számítunk fel.

Miközben rendkívül körültekintőek és óvatosak vagyunk az ételek elkészítésénél,
sajnos előfordulhat, hogy azok nyomokban mogyoró, mandula vagy diómaradványokat tartalmaznak.

Konyhafőnök: Jelenik Zsolt