Heti menü

2018.február 19.- február 23..
12 és 15 óra között

2 fogás 1 990 Ft / 3 fogás 2 490Ft

Hétfő
Zellerkrémleves 7.9.
Penne all Arrabbiata pirított csirkével 1.3.9

Kedd
Lencseleves 9.10
Gyömbéres-szójás csirke bulgurral 1.6.

Szerda
Húsleves daragaluskával 1.3.9.
Tejszínes erdei gombaragu krokettel 1.7

Csütörtök
Kolbászos burgonyaleves
Csevapcsicsa ajvárral, salátával

Péntek
Joghurtos erdei gyümölcsleves 7.
Rántott sügér aszaltparadicsomos rizzsel 1.3.4

Heti desszert
Joghurtos pohárkrém áfonya öntettel pirított mandulával 7.

Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Étel és italfogyasztásra 10% szervizdíjat számítunk fel.

Miközben rendkívül körültekintőek és óvatosak vagyunk az ételek elkészítésénél,
sajnos előfordulhat, hogy azok nyomokban mogyoró, mandula vagy diómaradványokat tartalmaznak.

Konyhafőnök: Jelenik Zsolt